13. feb, 2015

Nytt matchställ för 2015 är beställt, sensationellt nytt är romerska siffror och avtagbara ärmar!

Så meddelar "Sportchefen" att det nya matchstället för 2015 är beställt. Enligt rykten är det han som designat och tagit fram matchstället i samarbete med Stadium och Adidas, detta är dock inte bekräftat från säker källa. Tröjan är Vit med blå revärer på ärmarna, tunna vertikala ränder på framsidan och helvit baksida. Nytt för i år är att tröjorna kommer att ha romerska siffror på ryggen och avtagbara ärmar enligt samma rykte.

Sportchefen lär ha sagt: -" Det är på tiden något lag tar lite nya grepp när det gäller tröjornas design och utformning, jag är också trött på det eviga tjatet från spelarna att några vill spela i kortärmat när det är varmt. Nu har vi löst detta problemet på ett bra sätt så att alla kan bli nöjda". 

Så mitt eget gamla nr 4 som bl.a. jag hade när jag spelade, kommer alltså att tryckas som IV på ryggen. Tror det lätt kan uppstå lite förväxlingar för domaren då vanliga 2 kommer att ersättas av II, så på långt håll är det lätt att domaren varnar och t.o.m. visar ut fel spelare i tron att det är nr 11 som ska varnas/visas ut. Tur kanske för en nära bekant till mig som brukar spela i tröja nr 2...........

Återkommer när jag fått ryktena bekräftade från säkra källor. Viskar