3. mar, 2015

1 vinst och en förlust i helgens dubbelmöte mot Trönninge IF!

Undertecknad hade inte själv möjlighet att närvara på plats vid söndagens matcher för A- och B-lag mot seriekollegan Trönninge IF. Så därför blir det ett "eftersnack" med tränaren, "Pålle" istället. Jag ställde några frågor till "Pålle", läs hans svar här:

- 3 MATCHER INOM 2 DAGAR, LÄGE ATT LUFTA OCH INVENTERA TRUPPEN?

"-Ja meningen var att så många som möjligt skulle få matchträning, därför fick alla som varit i träning frågan om att spela.

-KNAPP FÖRLUST I B-MATCHEN, 1-2,  OCH SJÄLV MÅLSKYTT, KOMMENTAR?

B-matchen var kanske ingen välspelad match, dels för att det var årets första match för många, och dels hade vi ett anfallspar som kanske inte var så välkomponerat,  en otränad tränare och en axelskadad målvakt (Kalle). Dessutom var det första matchen för Fredrik och Christoffer som det var längesedan spelade 11-manna fotboll, men som med beröm godkänt klarade av första matchen . I övrigt var matchen jämn och kunde mycket väl slutat med seger, och beträffande det egna målskyttet borde det nog blivit ett par baljor till för att få godkänt.


KLAR 5-1 VINST I A-MATCHEN, ETT STYRKEBESKED?

"- Ja A-matchen var verkligen ett styrkebesked, vilade dessutom en del spelare till DM-matchen så det visar verkligen att det är konkurrens i truppen och det blir en fight om platserna. segern var odiskutabel, men förväntar mig dock få se ett bättre tränat Trönninge till matcherna i serien. Många bra individuella insatser men även en bra kollektiv insats.

Noterar precis som Pålle säger att det blir en hård konkurrens om platserna i båda lagen i år, gäller att spelarna är införstådda med att det gäller att göra jobbet på träningarna om man vill spela. Blir ju dessutom en roligare fotboll tror jag i B-lagsserien när man flyttat upp i Klass 2, en bra kvalite på B- matcherna borde inspirera alla till att ta i lite extra på träningarna framöver för att visa att man vill vara med och slåss om platserna.