24. apr, 2015

TRÖNNINGE IF VÄNTAR I NÄSTA MATCH FÖR BoIS!

Fick en kort pratstund med Pålle vid kvällens träning. 

Har du smält premiärförlusten?

Ja, men känns fortfarande lite snöpligt vi inte kunde få med poäng, efter den starka 2:a halvlek vi gör. Vi startade kanske 1.a halvlek 5-10 min lite passivt och nervöst, men tog oss efterhand, och blev inte på något sätt utspelade även om HIK skapade lite fler chanser. Att vi sedan kan göra en stark 2:a halvlek tar vi med oss liksom prestationen som helhet. 

Mot Trönninge får du inte sitta på bänken och coacha?

Nej, blev ju avvisad i premiären, blev irriterad på domaren att deras spelare stod 1-2 m in på planen när han kastade inkastet det senare blev mål på. Jag hade ett bra samtal med domaren efter matchen, förstår hans svårighet att se det som ensam domare, precis som du skrev i Bloggen! Så nästa match är jag avstängd, men det löser de andra ledarna, vi lägger ju upp riktlinjerna tillsammans innan.

Läget i laget?

 Vi har samtliga spelare tillgängliga, Johan och Anton är tillgängliga, precis som Nicholas, tar ut truppen ikväll efter träningen, så får vi se hur vi slutligen formerar laget  

 Ni slog TIF ganska stort, 5-1, i en träningsmatch tidigare, men vet du efter den matchen sa att du trodde ni skulle få se ett annat TIF i serien?

Ja, men det är svårt säga vilket lag TIF ställer upp med, fick stryk med 3-1 i premiären mot Alet.  De har några duktiga killar men inte säkert de är med, bl.a. en kille som spelat i HBK  för något år sedan. Vi ska fokusera på vårt eget spel och inte så mycket på deras spelare, gör vi sedan en lika bra prestation som mot HIK så har vi stora möjligheter få med oss poäng hem. 

 Ja det ska bli spännande att se om BoIS, tar med sig prestationen från premiären även om man kammade noll poäng. Fanns mycket i den matchen som var bra att ta med. Dessutom spetsas konkurrensen ytterligare med fler spelare tillgängliga. En spelare som jag tycker visat upp ett bra spel i de senaste matcherna är Olof Karl'en, har skapat något framåt när han får bollen, men har även tagit ett bra ansvar i defensiven, härligt att se . Daniel Evans målvaktspel har också överraskat på mig. Han har utvecklats i sitt spel, "jagar" inte situationerna lika mycket längre, där han tidigare kunde vara lite flaxig i sitt spel, värderar han  situationerna bättre när han ska komma ut eller bli kvar på linjen. Gjorde några riktigt svettiga räddningar mot HIK som höll kvar BoIS i matchen  

Tack för ni tog  er tid!