22. maj, 2015

DERBYDAGS IGEN, VEM TRÄDER FRAM DENNA GÅNGEN OCH BLIR MATCHHJÄLTE?

Kände "Pålle på pulsen inför kommun derbyt på lördag. 

SKÖN SEGER SENAST MOT ÖRNIA, SUMMERA DINA INTRYCK FRÅN DEN MATCHEN?

"- Framför allt va det en väldigt viktig seger. I denna jämna serie tror jag det blir avgörande att inte få för långa dippar. Därför va det skönt att snabbt få en vinst igen efter Hasslövs matchen. Tycker vi fick glädjande besked från flera av våra offensiva spelare. Jesper Örhn fick måla dubbelt vilket var viktigt. Lucas oroade framåt mer än tidigare tycker jag och gjorde en mycket stark insats med ett hårt arbete och mycket löpningar. Oscar Nilsson fick visserligen bara 20 min men det var hans bästa för i år så det va kul att se. Annars tycker jag att det var en helgjuten arbetsinsats av alla 16 som deltog. Vår unga backlinje förtjänar också lite extra beröm tycker jag."

GENEVAD/VEINGE BÖRJADE TREVANDE VERKAR NU HA KOMMIT IGÅNG, SLOG ALET BL.A, VAD BLIR NYCKLARNA TILL POÄNG I DENNA MATCHEN?

"-Ja Genevad/Veinge är ett bra fotbollslag som är duktiga i sitt passningsspel. Det kombinerat med deras löpvilja gör att dem blir en mycket svår motståndare. Tror nyckeln ligger i vårt egna spel. Vi måste försöka få ett bollinnehav som inte vi ger bort för snabbt. Får vi egna oss åt för mycket spel utan boll så kommer g/v vara riktigt jobbiga att möta. Nyckeln ligger också i att vi är kompakta och tajta när vi får försvara oss."

LÄGET I TRUPPEN INFÖR LÖRDAGENS MATCH?

-"Eric,Jesper M och Kalle är fortfarande skadade. Abbe är tillbaka i träning men får börja att testa i b laget. Jim har förhinder och är borta imorgon."