11. jun, 2015

ALET HEMMA IKVÄLL, LÄS OM PÅLLES TANKAR INFÖR MATCHEN!

Lyckades få tag i en stressad "Pålle" som vanligt snällt delade med sig och svarade på mina frågor inför matchen mot Alet ikväll. 

Förlust senast mot "Dalen", och resultatet 4-0  lite överraskande med tanke på vinst tidigare mot "Dalen" på försäsongen och en i mina ögon ganska ordinarie trupp, berätta om matchen för oss som inte var där.

"- En jämn tillställning i första halvlek. Inte mycket målchanser då bägge lagen försvarade sig bra. Tyvärr gjorde Dalen 1-0 på ett skott som Daniel bör ha normalt. I andra så kommer vi inte upp i nivå och målen trillar in bakåt när vi efterhand lyfter fram mer folk framåt."

BoIS har lite oväntat hamnat under "strecket", förvisso ganska tight runt strecket där en vinst kan innebära man ligger i mitten av serien igen helt plötsligt, men nog är placeringen f.t. lite oväntad även om det är när sista matchen spelats man gör bokslut, kommentar ?
" -Ja placeringen är vi inte nöjda med. Men som du säger är det jämnt så tabellplaceringen är tillfällig."

Förstår att ni i laget är mer än väl medvetna om det, men 11 gjorda mål framåt är sämst produktion framåt i serien. Ni skapar tillräckligt med lägen i de matcher jag sett för att kunna avgöra och vinna, har det satt sig i huvudet på spelarna, hur jobbar ni med för att få fart på målskyttet på träningarna för att sätta de lägen ni skapar?

" -Vi spelar mycket och försöker att få våra offensiva spelare i så många avslutssituationer som möjligt. Viktigt att få göra mycket mål i träning för att få det att lossna även på match".

Så minst poäng och helst vinst mot topplaget Alet på torsdag hemma blir nästan ett måste för att inte halka efter, vad är det som talar för att ni tar poäng /vinner mot Alet?

" -Efter tre raka förluster så borde inställning och revanschlusta vara på topp. Alet är i mina ögon ett av det mest spelande lagen i serien så nyckeln blir att störa dem med tufft närkampsspel bland annat".

Till sist, hur ser läget i truppen ut inför torsdagens match?

" -Tyvärr skolbal i Laholm vilket gör att vi saknar Olof,Nico,bröderna Larsen och Albin. Sen har jag frågetecken på Simon. Kalle och Jesper M fortfarande skadade. Anton inte heller disponibel ännu".